Tisztelt honlap látogatók!

Modern Vállalkozások Programja keretében - a Digitális Jólét Programban megfogalmazott célokkal összhangban - került kidolgozásra a kis- és középvállalkozások számára a "Digitálisan Felkészült Vállalkozás" minősítés feltételrendszere. A minősítésre jogosult cégek a minősítés birtokában az idén megnyíló GINOP pályázat során, meghatározott feltételek mellett, vissza nem térítendő többlettámogatást igényelhetnek.

IDŐ-REND-etlenül

Kedves Olvasó!

Végh József építész, ügyvezető, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Területi Építész Kamara elnöke négy éve 'Majdnem költő' címmel magánkiadásban jelentette meg kötetét, melyben a verseket illusztráló fotógrafikákat fiai készítették.

Nemrégiben IDŐ-REND-etlenül címmel tette közkinccsé újabb gyűjteményét, melynek ajánlása a következő: "Ajánlom ezt a kötetet azoknak a barátaimnak, családtagjaimnak, akik úgy gondolták, hogy ennek meg kell születnie. És mindazoknak, akik az elmúlt néhány covidos év áldozatai, elszenvedői voltak, mint magam, magunk is. "

Csapatépítő tréning

Az Art Vital Kft. dolgozói október végén csapatépítő tréningen vettek részt Sóstófürdőn, a Múzeumfalu Pálinkaházában. A jó hangulatú összejövetelre a meghívott előadók változatos feladatokkal készültek. A csapatépítés 2017-ben is folytatódik!

IV. PLAN-NET.HU Településfejlesztési Konferencia

A korábbi évek sikeres rendezvényeinek folytatásaként 2016. szeptember 30-án pénteken, valamint október 01-én szombaton kerül megrendezésre a profiljában országosan is egyedinek számító, egy nyíregyházi építészeti-mérnöki klaszter nevére utaló IV. Plan-net.hu Településfejlesztési Konferencia, melynek ez évi rendezvénye „A történeti városrész rekonstrukciók és a turizmus összefüggései" alcímet viseli. A hagyományosan urbanisztikai és építészeti irányultságú konferencia tematikájában ezúttal a turisztika is kiemelt szerepet kap.

Feliratkozás a következőre:
MUNKATÁRSAINK, AKIK MINDENT MEGTESZNEK PROJEKTJEINK SIKERÉÉRT
építész vezető tervező
felelős műszaki vezető
tervezési csoportvezető
építész, szerkesztő tervező
szerkesztő
szerkesztő tervező