Műszaki ellenőrzés, lebonyolítás

Az Art Vital Kft. tervezői alaptevékenysége mellett, a piac igényeit érzékelve, és a korábbi nagy kapacitású, tekintélyes beruházó szervezetek leépülését, megszűnését látva stratégiai célként tűzte ki a cég műszaki ellenőrzési, lebonyolítási tevékenységének kialakítását, megerősítését, és folyamatossá tételét.

A tevékenység folytatásához megfelelő alapot jelentett a cég két ügyvezetőjének 10 évet meghaladó korábbi kivitelező nagyvállalatnál, több munkakörben szerzett gyakorlata, amihez a partnerként bevont szakági műszaki ellenőrök több évtizedes tapasztalata társul. A nyújtott szolgáltatás ár-érték arányát látva a piac kedvezően értékelte a cég ilyen irányú profilbővítési szándékát, és a műszaki ellenőrzés és lebonyolítás rövid idő alatt az Art Vital Kft. működésének második alappillérévé vált.

A cég elsődleges törekvése a saját tervezésében született tervek megvalósításának további gondozására irányul, azonban egyes kiemelkedő projektek esetében az idegen tervezői gondolatok végrehajtását is szakmai kihívásként kezeli, és nagy empátiával törekszik a lehető legszínvonalasabb végeredmény elősegítésére.

Az Art Vital Kft. ezen a területen elért eredményei és referenciái garanciát jelentenek arra, hogy az építtetői-tervezői szándékokat értő, és azokat a legjobb szándékkal végrehajtani igyekvő lebonyolításra számíthat a cég munkájában megbízó beruházó.