Minőségpolitika

ISO 9001

AZ ART VITAL KFT. MINŐSÉGPOLITIKÁJA

Az ART VITAL KFT. folyamatosan törekszik a tervezői, lebonyolítói és műszaki ellenőri és a kivitelezési területen belül elfoglalt helyének megtartására/növekvő részesedés megszerzésére.

Ennek érdekében olyan hatékony minőségirányítási rendszert kívánunk működtetni, amely garantálja a tervezési, beruházás lebonyolítási és egyéb szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, megrendelőinknek a tevékenységünkkel kapcsolatos elégedettségét.

Ennek fontos eszköze az MSZ EN ISO 9001 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer létrehozása, és hatékony működtetése.

Céljaink megvalósítására a vezetésen belül kialakítottuk a minőségirányítási szervezetet, melynek feladata a rendszer kiépítése és működtetése.

Tevékenységünk középpontjában a megrendelő áll. Törekszünk arra, hogy megbízóink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk.

Hosszú távú kapcsolatot kívánunk kialakítani mindazokkal a szállítóinkkal, amelyek azonosulnak cégünk minőségi célkitűzéseivel.

Társaságunk tevékenysége szakmailag magasan kvalifikált, nagy szakmai gyakorlattal rendelkező személyek tudására, és tehetséges fiatalok lendületes munkájára épül. 

Társaságunkat szakmailag magasan kvalifikált, nagy szakmai gyakorlattal rendelkező személyek alkotják. Képzettségük és gyakorlatuk mellett jól felszerelt, korszerű számítógéppark és különféle speciális programok biztosítják a magas színvonalú munkát.

Fő célul tűztük ki a piac igényeihez való rugalmas alkalmazkodást, a megrendelő elképzeléseinek maradéktalan, magas színvonalú teljesítését. Partnerkapcsolatainkat a jövőben is a pontosság, megbízhatóság és korrektség fogja jellemezni.

Céljaink elérése érdekében a vezetés minden szinten támogatja és megköveteli a folyamatos képzést és önképzést, elősegíti a fiatal kezdő szakemberek részére a megfelelő szakmai gyakorlat megszerzését.

Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a cég sikeréhez.

Nyíregyháza, 2018. június 30.

Ügyvezető igazgató VT