Nagyecsed vásár- és rendezvénytér infrastrukturális fejlesztésének építési engedélyezési és kiviteli tervezése

komplex tervezés
cca. 606 m2
4355 Nagyecsed, Vásártér u. (hrsz. : 954/4.)

A tervezési feladat Nagyecsed 954/4 hrsz. alatt a jelenlegi vásár- és rendezvénytér, egyúttal a volt Ecsedi-vár feltételezett területén a Nagyecsed és az Ecsedi-láp vidék kultúrtörténeti vonzerején alapuló rendezvényturizmus infrastrukturális fejlesztése, a "Helyi kultúrtörténeti vonzerőkre alapozott rendezvényturizmus fejlesztése Nagyecsed és Perecseny együttműködésében"  /HUSKROUA/1901/ pályázat keretében.

A cél olyan rendezvényközpont létrehozása, amely lehetőséget ad koncertek, színházi előadások, kirakodóvásárok megrendezésére, egyúttal bemutatja az Ecsedi-láp és az Ecsedi vár történetét, lehetőséget nyújt interaktív kultúrtörténeti oktató és szórakoztató programok megtartására, a történeti múltat felidéző, attraktív látványvilágú környezetben.

A tervezési feladat építési engedélyezési és kiviteli tervdokumentáció készítését foglalja magába. A létesítmény a Nagyecsed, 954/3 és 954/4 hrsz alatti meglévő, vásározó- és rendezvénytér funkciójú terület infrastrukturális fejlesztését foglalja megába a történelmi múltat felidéző kialakításban.